CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 6 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar Erkan kim? İlk olarak nerede ortaya çıktı? Bilgilenmek istiyorum. Kaynağı atarsanız daha iyi olur.
Arkadaşlar Erkan kim? İlk olarak nerede ortaya çıktı? Bilgilenmek istiyorum. Kaynağı atarsanız daha iyi olur.
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Saniye anlatıyor. 60 saniyede porçay yaz çıkar.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 6 Haziran 2021 #3 Uluyankurt dedi: Saniye anlatıyor. 60 saniyede porçay yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. "Erkan kim?" esprisinin kaynağı ne anlamında sormuştum. Porçay'ı/Ömer'i biliyorum zaten.
Uluyankurt dedi: Saniye anlatıyor. 60 saniyede porçay yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. "Erkan kim?" esprisinin kaynağı ne anlamında sormuştum. Porçay'ı/Ömer'i biliyorum zaten.
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #4 CinarYilmaz dedi: Öyle değil. "erkan kim?" esprisinin kaynağı ne anlamında sormuştum. Porçay'ı/Ömer'i biliyorum zaten. Genişletmek için tıkla... O videoda anlatılıyor zaten "gerçek adı Ömer, erkan adında birisi porçay diye bir kanal var o benim demiş ve oradan çıkmış" #Freeporçay
CinarYilmaz dedi: Öyle değil. "erkan kim?" esprisinin kaynağı ne anlamında sormuştum. Porçay'ı/Ömer'i biliyorum zaten. Genişletmek için tıkla... O videoda anlatılıyor zaten "gerçek adı Ömer, erkan adında birisi porçay diye bir kanal var o benim demiş ve oradan çıkmış" #Freeporçay
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 6 Haziran 2021 #5 Uluyankurt dedi: O videoda anlatılıyor zaten "gerçek adı Ömer, erkan adında birisi porçay diye bir kanal var o benim demiş ve oradan çıkmış" #Freeporçay Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Uluyankurt dedi: O videoda anlatılıyor zaten "gerçek adı Ömer, erkan adında birisi porçay diye bir kanal var o benim demiş ve oradan çıkmış" #Freeporçay Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.