Erkek çanta önerisi

tuxn

Centipat
Küçük çantalar pek hoşuma gitmiyor. Normalde bu çantayı almayı düşünüyordum fakat fiyatı pahalı geldi. Bu tarzda daha uygun fiyatlı bir çanta arıyorum.

Kağıt tote çanta

Dosya Ekleri

• 1718645680521.png
    1718645680521.png
    808,2 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleyen: Moderatör:
Sırt çantam var ama rahatsız ettiği için çok kullanmıyorum.

Herhangi bir öneri gelmeyecek sanırım. Bir çanta yüzünden yediğim muamele gerçekten çok garip.

Son düzenleme:
Sırt çantam var ama rahatsız ettiği için çok kullanmıyorum.

Herhangi bir öneri gelmeyecek sanırım. Bir çanta yüzünden yediğim muamele gerçekten çok garip.

Bu konu hakkında daha önce herhangi bir tecrübem olsa öneri yapardım. Forumdakiler içinde öyledir büyük ihtimalle ve bence sırt çantası bu çantalardan daha rahat çünkü 2 tarafa da eşit yük bindiriyor. Böyle tek tarafa takınca pek rahat olacağını düşünmüyorum.

Onun dışında böyle bir çantayı takmakta bence bir mahsur yok bir muamele görmezsin mağara adamları dışında. manken arkadaş biraz iddialı giyinmiş onun yüzünden yanlış anlayan olmuştur.

Bu konu hakkında daha önce herhangi bir tecrübem olsa öneri yapardım. Forumdakiler içinde öyledir büyük ihtimalle ve bence sırt çantası bu çantalardan daha rahat çünkü 2 tarafa da eşit yük bindiriyor. Böyle tek tarafa takınca pek rahat olacağını düşünmüyorum.

Onun dışında böyle bir çantayı takmakta bence bir mahsur yok bir muamele görmezsin mağara adamları dışında. Manken arkadaş biraz iddialı giyinmiş onun yüzünden yanlış anlayan olmuştur.

Biri kafasına göre "hahaha" emojisi atıyor. Sebebini sorunca "seni ilgilendirmez" diyor. Diğeri ise sanki bu çantayı takmak bir problem yaratıyormuş gibi "sırt çantası tak" diyor. Ben bu arkadaşın amacının rahatlık olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi, sırt çantası bir yerden sonra sırtımı çok feci ağrıtıyor. Mesajınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı