Erkek çorap önerisi

Pledo

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2022
Mesajlar
1.890
Çözümler
23
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Benim beyaz çoraplarım yavaştan yırtılmaya, eskimeye ve lastiği kötüleşmeye başladı. Üç dört çift kaldı. Her gün giyecek çorap arıyorum ve en nefret ettiğim şey.
Yurtiçinden beyaz, şekilsiz, bilek üstü çorap arıyorum. Nike, puma, adidas gibi marka takıntım hiç ama hiç yok. Logosu olmaması lazım. Olucaksa da çok küçük olmalı, bilek üstü çorap olarak bir tane trendyolda buldum ama bileküstünden biraz daha uzun.
Link: Çorap
Bunun gibi ve ya bundan bir tık daha kısa biliyorsanız bana atarsanız sevinirim. Ücret sınırlamam şimdilik yok.
 
LC Waikiki'ye gir beğen al gitsin.
 

Siyah olanını kullanıyorum. Az terletiyor, dayanıklı ve ilgili çekici Bu kısım değişken zevke bağlı.
 
LC Waikiki'ye gir beğen al gitsin.
Var mı orada hocam? Bakacağım.

Açıkcası evde kendim çorap giydiğimde bile çok güzel geliyor. Biraz bacak yapımdan ve işte duruşundan falan. Bakacağım, teşekkürler.
 
Var mı orada hocam? Bakacağım.

Açıkçası evde kendim çorap giydiğimde bile çok güzel geliyor. Biraz bacak yapımdan ve işte duruşundan falan. Bakacağım, teşekkürler.

Ben valla çorap konusunda pek önemsemiyorum ne alacağımı ama LC'den aldığım bambu çorap vardı yazın o çorapla çok rahat etmiştim onu hatırlıyorum.
 
Ben valla çorap konusunda pek önemsemiyorum ne alacağımı ama LC'den aldığım bambu çorap vardı yazın o çorapla çok rahat etmiştim onu hatırlıyorum.
Hocam LCW'den baktım da beğenemedim. Çok saçma çoraplar var. Babet, bilek altı falan ve o yüzden almayı düşünmüyorum.
 
Hocam LCW'den baktım da beğenemedim. Çok saçma çoraplar var. Babet, bilek altı falan ve o yüzden almayı düşünmüyorum.

Karar sizin tabii ki aldığınız çorabı da paylaşırsanız memnun olurum ama çorabım da azaldı bu aralar
 
Karar sizin tabii ki aldığınız çorabı da paylaşırsanız memnun olurum ben pek takmıyorum ne çorap aldığımı ama çorabım da azaldı bu aralar
Şu trendyolda bıraktığım linktekini aldım hocam. İçime yattı o ama başka önerisi olan varsa onlara da açığım. Bir üç dört pakette oradan alırım. Ben çorapları bacak yapımdan dolayı ve huy olarak uyurken/uyanıkken/evde/dışarıdayken çorap giydiğim için yetişmiyor.
 
Hayırlı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…