Eren Keten
Femtopat
- Katılım
- 27 Şubat 2025
- Mesajlar
- 5
15 yaşındayım ve koltuk altım kokuyor. Ferah kokan terletmeyen çok uzun süre etkili deodorant veya roll-on önerir misiniz?
Rexona man 72 hours bir de bunu öneririm SA GoldenSA Antiperspirant Whitening Roll-on - 75 mlFiyatı, Yorumları - Trendyol15 yaşındayım ve koltuk altım kokuyor. Ferah kokan terletmeyen çok uzun süre etkili deodorant veya roll-on önerir misiniz?
Çok terliyorum 2 günde bir duş alıyorum Ama hava çok soğuk olsa bile terliyorum.Koku sorunu fazla ise deodorantı doktordan iste çünkü düzenli duş alan bir insanın koku sorunu olmaz belki bir hastalığın olabilir.
Ben yıllardır old spiceın roll larını kullanıyorum arada sıkmalı da kullanıyorum ama sıkmalılar fazla etkili olmuyor.
İyi deodorant terletmeyi kesmemesi lazım ter kokusunu azaltması lazım bunu unutma.
Doktora git deodorant ile çözülebilecek gibi bir şey değil o soğukta bile terliyorsan.Çok terliyorum 2 günde bir duş alıyorum Ama hava çok soğuk olsa bile terliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.