Erkek EDP parfüm tavsiyesi

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Daha önce kullanıp memnun kaldığım için,
Paco Rabanne One Million Elixir aldım bugün.
Kokusunu bilmeyenler için şekerli ve yoğun diyebilirim.
Kasım indirimleri başladığı zaman farklı seçenek olması için başka bir parfüm daha alacağım.
Koku olarak şu an kullandığıma zıt daha farklı bir parfüm düşünüyorum.
Beklentim yayılımı iyi ve dikkat çekici olması.
Bütçe olarak 10k bandına çıkabilirim zaten indirim kovalayıp o şekilde alacağım.
Sayısız parfüm önerisi gördüm sosyal medyada ancak karar veremiyorum. Hepsini tek tek deneme şansım da yok.
Dekantparfüm'ün YT videolarını falan izledim, orada söylenen birkaç modeli yazayım yorumlarsınız, kendiniz de ek yapabilirsiniz.

• Jp gaultier Le Male'le Parfum.
  • Tom Ford noir Extreme EDP.
  • Lattafa khamrah qahwa.
  • D&g the One EDP.
  • Armani stronger.
  • Spicebomb Extreme EDP.

Tom Ford Noir Ve Lattafa Khamrah Qahwa unisex tarzda özellikle Qahwa tatlı bir koku. The One çekici bir koku ama performansı çok zayıf. Spicebomb Extreme için reformule olduğu söyleniyor bilmiyorum. Resmi giyiniyorsan mesela Boss Bottled Elixir ya da Costume National Homme Edp güzel gider. Bunların dışında Pdm Althair öneririm kesinlikle elegant ve muazzam bir koku.

Tom Ford Noir Ve Lattafa Khamrah Qahwa unisex tarzda özellikle Qahwa tatlı bir koku. The One çekici bir koku ama performansı çok zayıf. Spicebomb Extreme için reformule olduğu söyleniyor bilmiyorum. Resmi giyiniyorsan mesela Boss Bottled Elixir ya da Costume National Homme Edp güzel gider. Bunların dışında Pdm Althair öneririm kesinlikle elegant ve muazzam bir koku.
Hocam yazdıklarım haricinde özellikle kış için, Memo marfa ve Creed aventus da çok öneriliyor.
Bunlar nasıldır ?

Armani stronger için with you absolutely modelini tavsiye ederim kalıcılık ve koku bakımından. Tabi imkanın varsa denemeni tavsiye ederim, parfüm kişiye göre değişen bir durum çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı