Erkek giyim için kombin önerisi

zaaraabuurr824

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yaşım 18 boyum 187 kilom 65 civarlarında, giyimim için öneriye açığım. Hafif sokak stili hoşuma gidiyor.

Sizce nasıl giyinebilirim, giyimimde neye özen göstermeliyim, nasıl kombinler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yaşındaki gençler çok kötü giyiniyor. Nasıl giyineceğinden önce nasıl giyinmeyeceğini önereyim, yaşıtların gibi giyinme dostum. Bugünlerde kumaş pantolonlar tekrar moda oldu. Böyle ipli, eşofmanımsı değil de bildiğin kemer takılabilen, normal bir kumaş ya da keten pantolon ile yazlık kumaş gömlek yahut triko tshirtler hem erkeksi hem de şık bir görüntü yakalamanı sağlar. Şayet bu bana ağır gelir ben ille de street takılmak istiyorum diyorsan skater fit gibi çok bol pantolonlar yerine straight fit ya da baggy (ama aşırı bol olmayan) bir jean iyi gider. Zaten zayıfsın bol giyinmen bacaklarının inceliğini perdeler. Ama unutma, şimdiki nesil gibi kadın-erkek karışık değil, bir erkek gibi giyinmeye çalış her zaman.

Tarzınızı biz belirleyemeyiz hocam. Ama önerilerim renk uyumu, kıyafet uyumu aksesuarlar olur. Bunlara önem gösterin. Onun dışında kombininize çok kafa yorarsanız ortaya güzel bir kombin çıkmaz.

Şöyle giyinmediği sürece bir problem olmaz bence

Sokak stilinde genelde baggy tarz giyiliyor Benin bildiğim. Pull and Bear tarzı yerlerde pantolonlar bulunuyordu.

Bahsettiğim hoşuma giden tarzlar şu şekilde. Bu tarz giysilere en iyi nereden ulaşabilirim mesela?

Dosya Ekleri

• 99527ac5e3c8d64bd5ac4d32ac84a83a.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 0e17af457e20845f883769442fe64f4f.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 74
Hocam ihracat fazlası satan yerlerden alabilirsiniz. Yani ben öyle yapıyorum. En son Jack Jones baggyi sırf üstünde küçük bir kumaşla ilgili hata olduğundan 200'e aldım. Tabii bütçeniz varsa gidip mağazadan da alabilirsiniz ama daha uygun oluyor.

Onun dışında Online olarak Flawwear, HYPETR, Aksesuarix önerilerimdir. Güzel parçalar var.

Bahsettiğiniz ihracat fazlası satan yerler neresi mesela?

Bahsettiğiniz ihracat fazlası satan yerler neresi mesela?

Zincir yerler değiller bunlar genelde. Normal küçük mağazalar. Ben İzmir'de genelde No pasa nada diye küçük bir dükkandan alıyorum. Sizde oturduğunuz İlde bulup alabilirsiniz. Tabii illa böyle ihracat fazlası yerlerden almanıza gerek yok. Dışarıya alışverişe çıkıp en beğendiğinizi alın.

Kendiniz bulmanız gerek yani bu ihracat fazlası satan yerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…