Erkek icin deodorant onerisi

Marullar

Decapat
Daha fazla  
Malum yaz geldi ve havalarda ısınmaya başladı. Kendime bir deodorant bakıyorum ama ne alsam bilemedim. Axe cikolata kullanıyordum ama bitmek üzere. Rica etsem önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme şansınız varsa jagler'e bir bakın derim. Jagler Hero'ydu galiba baktığım. Çok şekerli olmayan hafif sert bir kokusu vardı diye hatırlıyorum. Yazın insanı boğacak kadar sert değil, ayarında bence.

Roll On'lar deodoranttan bile çok daha sağlıksız.

Benim önerim babalar günü vs kampanyalarından indirimli Axe africa veya Epic fresh olur. 1 ay önce Migros'ta 1 alana 1 bedava vardı mesela. Onun gibi bulursanız alabilirsiniz.

Hocam parfümlü deodorant öneriyorsunuz :D şaka mısınız? benim önerdiğim roll on herhangi bir deodoranttan daha zararsız. yada gidip doğal içerikli bir roll on alabilir arkadaş zaten bu dediğinizide ilk defa duyuyorum.
illa deodorant istiyorsa parfümsüz deodorantlar var daha sağlıklı.

Axe Apollo kullanırım yıllardır, fresh güzel hafif bir kokusu var. İndirimlerde stoklarım geçenlerde 120 tl ye büyük boy aldım.

Hocam parfümlü deodorant öneriyorsunuz :D şaka mısınız? benim önerdiğim roll on herhangi bir deodoranttan daha zararsız. yada gidip doğal içerikli bir roll on alabilir arkadaş zaten bu dediğinizide ilk defa duyuyorum.
illa deodorant istiyorsa parfümsüz deodorantlar var daha sağlıklı.
Vücuduna sürdüğün şeyin içeriğinden haberdar değilsin daha. Biraz yaz Google'a zararlarını oku. Ayrıca doğal içerikli roll on diye bir şey yok. Hepsinin içeriği aynı neredeyse. Sadece etiketinde doğal, organik gibi şeyler yazıyor. Deodorant da zararlı ama roll on'a göre çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı