Erkek için küpe önerisi

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Güncelde küpe takıyorum ama ilaçlı küpelerden hiç değiştirmedim. Erkek için küpe arıyorum.

Hocam pırlanta dememim sebebi ben esmer olduğum için esmer tene pırlanta güzel gidiyor.

Şu tarz.

Arkadaşlar yanlış anlaşılma var ortada. Lütfen uzatmayalım.

Bana kalırsa, pırlanta küpe takmayın. Ben olsam takmazdım çünkü yanlış anlaşılabilir, hele ki bizim ülkemizde biliyorsunuz yani. Özellikle sarkan pırlanta küpeler bana kalırsa hem yakışmıyor hem de yanlış anlaşılmaya sebep oluyor.

@Gözlerinde Kayboldum , pırlanta küpe takmayı mantıklı bulmuyor, ve ''kız mısın sen?'' diyor.

Tabii ki bunu daha saygılı bir biçimde söylemesi gerekirdi, bunu savunmuyorum.
Örneğin;
''Bence pırlanta küpe takma, erkeklere yakışmadığını düşünüyorum''
gibisinden bir şey söyleseydi hiç bir şey olmazdı.

Diğer arkadaşları da anlıyorum, ben de en başta önyargı ile okuyup arkadaşın, küpe takanlara kız dediği gibi bir şey anlamıştım. Sonra tekrar okuduğumda anladım söylediği şeyi.

Diğer arkadaşa (@mertcan6789) hak vermiyorum.

Lütfen konunun dışına çıkmadan, haddinize olmayan şeylere burnunuzu sokmadan fikrinizi belirtin.

Pırlanta küpe nedense kimseye yakıştıramıyorum. Özellikle bazı erkek arkadaşlarım bu sarkan türden kullanıyor, iyice kötü geliyor bana. Eğer kendiniz yakıştırıyorsanız kimse bir şey diyemez tabii ki.

Tamam hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…