K kantarbozan Yoctopat Katılım 30 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 10:00 #1 Kışlık çok ağır ve baharatlı olmayacak baş ağrıtmayan günlük kullanıma uygun parfüm arıyorum. Alberto Sego'dan kurkdijian Grand Soir sizce nasıl? Kullananlar cevaplayabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 10:26
Kışlık çok ağır ve baharatlı olmayacak baş ağrıtmayan günlük kullanıma uygun parfüm arıyorum. Alberto Sego'dan kurkdijian Grand Soir sizce nasıl? Kullananlar cevaplayabilir mi?
Hannibal Barca99 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 80 Pazartesi 15:43 #2 Hocam merhaba Grand Soir'in orijinalini kullandım muazzam bir koku lükslüğün tanımı nedir deseler o parfümü gösteririm. Muadille uğraşmayın Arap klonu alın dediğiniz parfümün klonu budur. "Lattafa Eternal oud"
Hocam merhaba Grand Soir'in orijinalini kullandım muazzam bir koku lükslüğün tanımı nedir deseler o parfümü gösteririm. Muadille uğraşmayın Arap klonu alın dediğiniz parfümün klonu budur. "Lattafa Eternal oud"
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 Yer İstanbul Pazartesi 16:01 #3 Grand soir pek günlük kullanıma uygun sayılmaz bayabilir. Şık bir koku. Luna rossa carbon, Carbone, allure home sport veya rehab gibi modellere bakmanızı tavsiye ederim.
Grand soir pek günlük kullanıma uygun sayılmaz bayabilir. Şık bir koku. Luna rossa carbon, Carbone, allure home sport veya rehab gibi modellere bakmanızı tavsiye ederim.