Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.312 Makaleler 3 Çözümler 84 9 Şubat 2025 #11 selo1907 dedi: Selahattin olsun. Genişletmek için tıkla... Önce bir soyadını da öğrenelim bence konu sahibinin. Maxtoric dedi: Önce bir soyadını da öğrenelim bence konu sahibinin. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Allah çaprsın konu dışı, Kuran'ıma Arkadaşlar gazıma gelip bir şey yazmayın sözde konu dışı kategorisindeyiz ama gereksiz mesajdan uyarı yedim Son düzenleme: 9 Şubat 2025
selo1907 dedi: Selahattin olsun. Genişletmek için tıkla... Önce bir soyadını da öğrenelim bence konu sahibinin. Maxtoric dedi: Önce bir soyadını da öğrenelim bence konu sahibinin. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Allah çaprsın konu dışı, Kuran'ıma Arkadaşlar gazıma gelip bir şey yazmayın sözde konu dışı kategorisindeyiz ama gereksiz mesajdan uyarı yedim
RTX 4060 Tİ 16 GB Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 356 Yer Albuquerque, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #12 BayGlitch dedi: Ben ata derdim, ama ikisi arasında zorundaysak alihan. Genişletmek için tıkla... Arkadaş istediği için fikir belirtiyoruz (aynen sizin yaptınığız gibi) ancak "beğenmedim" emojisi atmayı uygun görüyorsunuz sebebi nedir bu sinirin?
BayGlitch dedi: Ben ata derdim, ama ikisi arasında zorundaysak alihan. Genişletmek için tıkla... Arkadaş istediği için fikir belirtiyoruz (aynen sizin yaptınığız gibi) ancak "beğenmedim" emojisi atmayı uygun görüyorsunuz sebebi nedir bu sinirin?
B Bir kararsız Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Şubat 2025 #13 Soyadı Yangın
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Şubat 2025 #14 Eğer illa ki bahsettiğin iki isimden biri olacaksa Alihan, eğer başka isimler de olur dersen Berkay.