SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 8 Nisan 2024 #11 268227 dedi: Bilmem ben kendim alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yamuk olmasından korkmuyor musunuz hocam? Bide nasıl alınıyorsunuz?
268227 dedi: Bilmem ben kendim alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yamuk olmasından korkmuyor musunuz hocam? Bide nasıl alınıyorsunuz?
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 8 Nisan 2024 #12 SenpaiKangal dedi: Tavuk reyonunda mı? Kırmızı et reyonunda mı? Hangisinde daha iyi alırlar. Genişletmek için tıkla... Tavuk reyonunda daha iyi alırlar. Beyaz et sonuçta.
SenpaiKangal dedi: Tavuk reyonunda mı? Kırmızı et reyonunda mı? Hangisinde daha iyi alırlar. Genişletmek için tıkla... Tavuk reyonunda daha iyi alırlar. Beyaz et sonuçta.
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 8 Nisan 2024 #13 Silinen üye dedi: Tavuk reyonunda daha iyi alırlar. Beyaz et sonuçta. Genişletmek için tıkla... İsminizi versem indirim yaparlar sanırım.
Silinen üye dedi: Tavuk reyonunda daha iyi alırlar. Beyaz et sonuçta. Genişletmek için tıkla... İsminizi versem indirim yaparlar sanırım.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 8 Nisan 2024 #14 SenpaiKangal dedi: İsminizi versem indirim yaparlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Berberler alır. İp veya ağda yaptırabilirsin. Kadın kuaförüne bir erkeğin gitmesi garip olur. Başka bir seçenek de Gratis, Rossmann, Sephora mağazalarının Beauty kısımlarında bakım ve güzellik hizmeti verilebiliyor. Onları deneyebilirsin.
SenpaiKangal dedi: İsminizi versem indirim yaparlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Berberler alır. İp veya ağda yaptırabilirsin. Kadın kuaförüne bir erkeğin gitmesi garip olur. Başka bir seçenek de Gratis, Rossmann, Sephora mağazalarının Beauty kısımlarında bakım ve güzellik hizmeti verilebiliyor. Onları deneyebilirsin.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 9 Nisan 2024 #15 SenpaiKangal dedi: O ne hocam? Tavuk reyonunda mı? Kırmızı et reyonunda mı? Hangisinde daha iyi alırlar. Genişletmek için tıkla... Uzmana danışmak daha iyi olur hocam .
SenpaiKangal dedi: O ne hocam? Tavuk reyonunda mı? Kırmızı et reyonunda mı? Hangisinde daha iyi alırlar. Genişletmek için tıkla... Uzmana danışmak daha iyi olur hocam .