Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #71 BlokJ dedi: Büyük ihtimal uzun süre istimara uğramış konu sahibi, acınası bir durum troll olsa bile. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş erkek sanırım ve konu troll.
BlokJ dedi: Büyük ihtimal uzun süre istimara uğramış konu sahibi, acınası bir durum troll olsa bile. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş erkek sanırım ve konu troll.
Dead Girl Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 960 Yer İzmir/Buca Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 17 Eylül 2023 #72 Rsmefaw dedi: Hocam arkadaş erkek sanırım ve konu troll. Genişletmek için tıkla... Ban yemiştim, yazamadım erkek değilim, konuda troll değil. Üstte biri demiş profildeki sen misin diye ben değilim.
Rsmefaw dedi: Hocam arkadaş erkek sanırım ve konu troll. Genişletmek için tıkla... Ban yemiştim, yazamadım erkek değilim, konuda troll değil. Üstte biri demiş profildeki sen misin diye ben değilim.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 17 Eylül 2023 #73 Dead Girl dedi: Ban yemiştim, yazamadım erkek değilim, konuda troll değil. Üstte biri demiş profildeki sen misin diye ben değilim. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan konular açma artık. Bu konularını kızlarsoruyorda sor lütfen. Forumun kalitesini düşürüyorsun.
Dead Girl dedi: Ban yemiştim, yazamadım erkek değilim, konuda troll değil. Üstte biri demiş profildeki sen misin diye ben değilim. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan konular açma artık. Bu konularını kızlarsoruyorda sor lütfen. Forumun kalitesini düşürüyorsun.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #74 Dead Girl dedi: Ban yemiştim, yazamadım erkek değilim, konuda troll değil. Üstte biri demiş profildeki sen misin diye ben değilim. Genişletmek için tıkla... Böyle konular açmaman lazım yoksa ban yersin.
Dead Girl dedi: Ban yemiştim, yazamadım erkek değilim, konuda troll değil. Üstte biri demiş profildeki sen misin diye ben değilim. Genişletmek için tıkla... Böyle konular açmaman lazım yoksa ban yersin.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #75 Hocam bu mesajlar şaka mı
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #76 @627056 hocam yüksek ihtimalle dalga geçiyorsunuz fena güldüm. Şaka herhalde. Kardeşim okula kesici aletler götürmek nedir? Birisine denk gelirsin, onu saplar haberin olsun. Cidden bu ülke garip ya.
@627056 hocam yüksek ihtimalle dalga geçiyorsunuz fena güldüm. Şaka herhalde. Kardeşim okula kesici aletler götürmek nedir? Birisine denk gelirsin, onu saplar haberin olsun. Cidden bu ülke garip ya.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 17 Eylül 2023 #77 Dead Girl dedi: Ban yemiştim, yazamadım erkek değilim, konuda troll değil. Üstte biri demiş profildeki sen misin diye ben değilim. Genişletmek için tıkla... Troll güzel yalnız, kız numarası falan
Dead Girl dedi: Ban yemiştim, yazamadım erkek değilim, konuda troll değil. Üstte biri demiş profildeki sen misin diye ben değilim. Genişletmek için tıkla... Troll güzel yalnız, kız numarası falan