Erkek olarak hemşirelik okunur mu?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
merhaba arkadaşlar,

Erkek olarak hemşirelik okumak istiyorum ama toplumda nasıl karşılanır, garipsenir miyim diye çok düşünüyorum. Sizce erkek hemşire olmakla ilgili çevreden ya da toplumsal bakış açısından nasıl tepkiler alırım? Baskı görür müyüm, zorlanır mıyım?

Deneyimi olan varsa, gerçekçi yorumlarınızı çok duymak isterim.

Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar,

Erkek olarak hemşirelik okumak istiyorum ama toplumda nasıl karşılanır, garipsenir miyim diye çok düşünüyorum. Sizce erkek hemşire olmakla ilgili çevreden ya da toplumsal bakış açısından nasıl tepkiler alırım? Baskı görür müyüm, zorlanır mıyım?

Teşekkürler!

Başlarım toplum algısına hocam ne olmak istiyorsanız onu olun. Eskidendi o erkek hemşiremi olur lafları.

Toplumun ne düşündüğünü bu kadar umursarsan asla kendi kişiliğini oluşturamazsın. Ayrıca unutma, toplumun ortak görüşü bir şeyin en düşük zeka örneğidir.

Erkek hemşireler var ve gayet iyi çalışıyorlar. Erkek hemşire görünce aklıma onun garip olduğu gelmiyor, gelen varsa da vasatı dahi yakalayamamıştır.

merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler!

Abim hemşire evde bana iğne saplayabiliyor o yüzden kafanıza takmayın istediğinizi olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı