Erkek parfüm önerisi

Vınnnn

Kilopat
Merhaba. Aşırı ağır olmayan bir parfüm arayışındayım. Armani Stronger With You kullanıyorum fakat bitmek üzere ve başka parfüme geçmek istiyorum.
Eros denedim, sevdim şu an aklımda Versace Eros almak var. Erkeksi kokan, daha cok böyle Eros gibi bir parfüm arıyorum; fresh ve hafif odunlu.
Her türlü öneriye açığım, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Armani Code ve Yves Saint Laurent Y'le parfum öneririm ikisinde çok beğenerek kullanıyorum.

Armani Code ve Yves Saint Laurent Y'le parfum öneririm ikisinde çok beğenerek kullanıyorum.

YSL Y bende düşündüm fakat kalıcılık olarak kötü diyenler duydum. Yarın kokuyu gidip denerim zaten, fakat kalıcılık ve yayılım olarak Armani Code ve Yves Saint Laurent nasıl?

Yani kalıcılık konusu kişiden kişiye değişiyor ben daha çok kıyafetin üzerine sıkıyorum ve güzel kalıcı oluyor ee tabii birkaç fıs fazla sıkmanın zararı olmaz yayılım konusunda YSL y bence daha iyi ama Armani Code gerçekten iyi bir parfüm. Tabii ki test edin mutlaka kişiden kişiye koku algısı çok farklı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…