Rehber Erkek parfüm seçme rehberi

Bende aynı şekilde giyiniyorum ve 2 senedir sauvage kullanıyorum memnunum.

Bende aynı şekilde giyiniyorum ve 2 senedir sauvage kullanıyorum memnunum.
Muadil mi kullanıyorsunuz yoksa orijinal mi?
Normalde 1,5k gibi bir bütçe ayıracaktım ancak orijinal şişeleri 3,5k'ya kadar çıkıyor.

Muadil mi kullanıyorsunuz yoksa orijinal mi?
Normalde 1, 5K gibi bir bütçe ayıracaktım ancak orijinal şişeleri 3, 5K'ya kadar çıkıyor.

Kanka ben uzun suredir orijinal kullanıyordum ama artık para yetiştirememeye başlayınca parfümü yaptirmaya başladım. Hiçbir fark yok aksine daha kalıcı.

Kanka ben uzun suredir orijinal kullanıyordum ama artık para yetiştirememeye başlayınca parfümü yaptirmaya başladım. Hiçbir fark yok aksine daha kalıcı.

Nereden yaptırıyorsunuz?

LCW Azure'nin kalıcılığı nasıl hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parfüm konusunda bir sorunum var açıkçası, arkadaşımla belki 500 çeşit aynı parfümleri kullanmışızdır, her türden, her kokudan, her markadan. Arkadaşımda kokular inanılmaz derecede yayılırken ve saatlerce kalırken bende kesinlikle yayılmıyor ve kokusu hemen uçup gidiyor, yani tamam ten rengimizde farklılıklar var fakat her parfümde de bu kadar fark olmaması lazım. Ben de parfümleri çok seven biriyim fakat bu sorunumdan dolayı parfüm almayı bıraktım, bilenler bir yazarsa sevinirim açıkçası.

Kral 16 yaşındayım, bu bahar ve yaz mevsimi için Invictus almayı düşünüyorum. Sence alınır mı?

Güncelleme yapayım. Yazdığım süreden beri YSL Y EDP kullanıyorum. Sportif bir yaşam tarzı olanlar için alınabilecek müthiş bir parfüm. Kalıcılık gayet iyi fakat yayılım ilk 2 saat sonunda bayağı bir azalıyor. Çok test edemedim ama koku gerçekten kısa bir sürede koku körlüğü yapıyor. Neredeyse 1 saat sonunda hiç bir şekilde kendi kokunuzu alamıyorsunuz.

Sonraki tercihlerim Dior Homme Intense ve Prada Luna Rossa Carbon olacak. Dior Homme Intense testerını üzerime sıktım. Kime yaklaşsam parfümümü sordu.

Kral 16 yaşındayım, bu bahar ve yaz mevsimi için Invictus almayı düşünüyorum. Sence alınır mı?
Yaşınız için uygun ve ilgi çekici bence. Alınabilir.

@fatihakturk LCW Azure almalı mıyım? Hafif fresh kokuları severim yaş 18.
Kusura bakmayınız, bu mesajınızı yeni görüyorum. Hafif koku seviyorsanız kesinlikle ideal. Yaşınız içinde ideal, daha olgun gösterecektir koku anlamında. Kesinlikle öneriyorum. Kendim de kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…