Erkek parfümü önerisi

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Ares by Patrick kullanmıştım meyvemsi kokuydu pek benlik değildi. Yine bakıyorum 1500-2000 lira civarlarında biraz erkeksi-odunsu istiyorum çok ağır olmadan. Oryantal o kokuya girer mi bilmiyorum ama girerse o da olur. Frederic Patric By Patric Noble Legancy Premium Parfüm - Fiyatı, Yorumları şu güzel gibi duruyor ama by Patric'in diğer parfümlerine baktığımda kalcı değil diye yorumlar gördüm bir kez kullandım onu da tam kullanamadım. Yani alınır mı? Nasıl bir parfümdür, kalıclığı falan? Oryantal-odunsu gibi geçiyor herhalde. Ya da var mı parfüm öneriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
zino davidoff ya da encre noire sport lalique bakabilirsin ama biraz agir gelebilir yakinda magaza vs varsa deneyip de al

ck genel kaliciligi iyi olmuyor lattafa genelde fiyat performans ama bunun kaliciligi nasildir bilemem eger limonlu kokulari seviyorsaniz club de nuite bakabilirsiniz kaliciligi bayagi iyi ama dedigim gibi kor alis yapmayin bence

Ck genel kaliciligi iyi olmuyor lattafa genelde fiyat performans ama bunun kaliciligi nasildir bilemem eger limonlu kokulari seviyorsaniz club de nuite bakabilirsiniz kaliciligi bayagi iyi ama dedigim gibi kor alis yapmayin bence.

Vallahi dostum olduğum yer de parfümcü yok neredeyse bir mad var orada da böyle parfümlerin olduğunu sanmıyorum zaten mad tek başına bir marka herhalde tiktoğa falan baktım cklar için iyi diyorlardı ama genelde yabancılar çekmişti lattafaya da iyi demişlerdi.

ck genel kaliciligi iyi olmuyor lattafa genelde fiyat performans ama bunun kaliciligi nasildir bilemem eger limonlu kokulari seviyorsaniz club de nuite bakabilirsiniz kaliciligi bayagi iyi ama dedigim gibi kor alis yapmayin bence
bargelloda varmış burda şubede varsa bunlar olabilir iyiyse Bargello Nıche Sıllage Unısex 100 ml Extraıt De Perfume - Fiyatı, Yorumları , Bargello Nıche Crown Unısex 100 ml Extraıt De Perfume - Fiyatı, Yorumları

Son düzenleme:
lattafa genel f/p ck cok da iyi degil fragranticadan yuksek puanlilari almaya calis blind buy yapacaksan

bargello hakkinda bilgim yok maalesef

Lattafa genel F/P ck cok da iyi degil Fragrantica'dan yuksek puanlilari almaya calis blind buy yapacaksan.

Bargello hakkinda bilgim yok maalesef.

Dostum site için eyvallah yarım saattir falan baktım 4-5 parfüme herhalde eternity flame alacağım. Yani puanı en yüksek o olmasa da en iyi yorumlar onda var gibiydi. Bakalım çok parfüm kullanan biri değildim neredeyse böyle parfüm merakım başlayalı alacağım ilk parfüm olacak. İlkin günahı olmaz. Bargello'daki nicheyi deneyeceğim eğer burada varsa. Ona göre alırım artık.

asagida kalicilik ve yayilim da var onlara da bak benden sana bir not eternal ve en yuksek yayilim her zaman iyi olmuyor bogucu oluyor su tarz gozukenler en iyisi oluyor genelde yayilim strong longevity long

dedigin parfume baktim bence bunu alma tatli koku istiyorsan 9pm afnan al

Absolute By Elite Gentleman Avon cologne - a fragrance for men 2020 ya da al bunu gec fiyati da uygun kaliciligi vs de fiyatina gore bayagi iyi

https://www.fragrantica.com/perfume/Bentley/Bentley-for-Men-Intense-17666.html buna da bak ama cakma almamaya dikkat et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…