Erkekaksesuarx ve Adamgibi Instagram sayfaları güvenilir mi?

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Herkese selam! Öncelikle konum reklama giriyorsa özür diliyorum ama sormam gerekiyor. Arkadaşlar bu 2 sayfaya da göz attım saat, bilelik, kolye, cüzdan seti alacağım. Güvenilir mi buradan alan var mı? Varsa konuya cevap olarak yazıp deneyimlerini yazarsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller!

Herkese selam! Öncelikle konum reklama giriyorsa özür diliyorum ama sormam gerekiyor. Arkadaşlar bu 2 sayfaya da göz attım saat, bilelik, kolye, cüzdan seti alacağım. Güvenilir mi buradan alan var mı? Varsa konuya cevap olarak yazıp deneyimlerini yazarsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller!

225k takipçileri var ve 1.5 görüntülenme 1,2 yorum bulunuyor 2 sayfada da güvenilmez.
Anladığım kadarıyla 2 sayfa da aynı kişiye ait.

İade almayan sitelerden almayın bence. Olur da beğenmezseniz elinizde kalır, ek olarak siteleri olmadığından sürekli karıştırıp yanlış gönderiyorlar buna benzer başka bir sitede yaşamıştım.
Önerebileceğiniz bir saat set olarak uygun fiyata satan güvenilir bir instagram sayfası var mı acaba ?

Önerebileceğiniz bir saat set olarak uygun fiyata satan güvenilir bir instagram sayfası var mı acaba ?
Maalesef yok resmi sitesi olmayan bir yerden alışveriş yapılmaz demiyorum ama sizi uğraştırır. Hepsi hemen hemen aynı yerden alıyor gerisi müşteri memnuniyeti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı