Erkekler eski mesajları tekrar tekrar okuyor mu?

Yapmıyorum. Bakınca daha da duygusallaşıyorsun. Bakmamak daha iyi.

WhatsApp, Discord, Instagram, mail vb. her uygulamada ilk kurduğum günden bugüne kadar olan hiçbir mesajlaşmamı silmedim silmiyorum da. Arada sırada en aşağılara kadar iner en eski mesajları durduk yere okurum. Bazen çok utandığım, cidden böyle mi konuşuyormuşum dediğim mesajlarla karşılaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapiyor musunuz? Merak ediyorum da.
Genelde yapmıyoruz. Özel durumlar olması lazım. Mesela çok sevdiğim bir dostum ile küssem ve belki de aylar sonra "ulan biz niye küsmüştük ya" diye merak etsem dönüp bakarım. (Gerçi küsersem sohbeti çoktan silmişimdir de)
Ya da ne bileyim hoşlandığım bir kız ile çok tatlı bir sohbet yapmışızdır. Sohbeti defalarca okuyup acaba beni seviyor mu diye düşünebilirim.

Tüm bunları söylüyorum ama bence burada kız-erkek ayrımı yok. Kızlar özel bir durum yokken eski mesajları okuyorlar mı ki?

Hoslandigimiz kisiyle olan mesajlari okuruz genellikle haftada birkac kez. Onun disinda birinden tavsiye istedigimizde falan tekrar tekrar okuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…