Bütün malum yerleri jiletle almak yoruyor. Hiç tüy dökücü almadım acaba alsam mı? Hassas cildim var sanırım yani alırsam hassas ciltler için olanı alacağım ama iyi bir markanın ürününü istiyorum. Var mı öneriniz? Mesela Migros ve Watsons'dan link koysam içeriği temiz yani zararlı bulunmayan bir şey önerir misiniz? 500 TL'ye kadar çıkabilirim.
Veet markasının hassas ciltler için olanını kullanıyorum öneririm. Normalde cildim kimyasallara hızlı tepki verir ve en ufak sıkmada bile kızarır fakat bu üründe bir tepkime olmuyor bende.
jilet kadar temiz bir çalışma olmaya biliyor ve bekleme süresine göre tahriş yapabiliyor sonrasında sivilce kuruma vb haberın olsun , ben epilasyonu dusunuyorum su anda
Yine de sağlıklı olmayacağı kanısındayım kullan-at jilet ya da sadece vücut için bir makine tercih edilebilir. Ne kadar da uygun olsa da kimyasal ve özel bölgeye emilimini sağlayıp döktürmek bana sağlıksız geliyor
Bir de şu var biraz yaşlı biri daha kullanacak ona da alacağım. Ben jiletle hallederim de kendisi zorlanıyor. Zaten 2-3 ayda yapılan bir temizlik sanırım. O yüzden bir araştırmaya başlamıştım.