Merhabalar, kişisel parfüm zevklerimden bahsedeceğim umarım yararlı olabilir. Öncelikle ben parfüm uzmanı değilim ve böyle bir iddaam da yok. Sadece kullandığım/kokladığım ve önerebileceğim bazı parfümleri öneri olarak vereceğim. Öneri verirken de guruplandırarak vereceğim böylelikle ilgi alanınızda olan parfümü daha rahat anlayabilirsiniz. Parfüm alırken kör satın alım yapmak mantıklı değildir, imkanınız varsa Sephora, Boyner ve Beymen gibi güvenilir mağazalaradan kokuları koklayıp kendinize uygun olup olmadığına karar verin. Bir diğer hususta parfüm fiyatları, maalesef parfüm fiyatları oldukça pahalı bu yuzden muadil olarak parfüm satan birçok yer var oralardan çok daha makul bir fiyata satın alabilirsiniz. Genel olarak üst segment parfümleri listeye aldım fiyat olarakta ortalama ve ortalamanın üstü parfümler var umarım yararlı olur. Detaylı ve birçok parfümün bulunduğu geniş bir liste oldu aklınıza takılan sorular veya eklemek istediğiniz varsa duymak isterim herkese iyi sosyaller!
Edit: Fiyatlar hakkında liste daha çok üst segment parfümler ile dolu olduğu için fiyatlar pahalı. Muadil parfüm üreten MFY, Emre Geldi ve Kimyager Ahmet gibi yerlerden parfümleri temin ederek çok daha ucuza denk getirebilirsiniz.
Sirkeci Yıldız Esans ve Tutaste (özelparfum) buraları önerebilirim. Uzun zamandır kullanıyorum bu ikisini beni pişman etmedi.
Muscent ve alberto sego'da tercih edilebilir ama favorim ilk ikisidir her zaman.