Erkekler için Şampuan önerir misiniz?

Sac icin Head and Shoulders Anti Haarverlust (Sac dökülme engelleyici) sampuan ve tonigini kullaniyorum.
Dus jeli olarak 1 Million candir.

Dosya Ekleri

• head-2.jpg
    316,7 KB · Görüntüleme: 100
  • paco-rabanne-1-million-shower-gel-150-ml.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 90
Head&Shoulders ve Clear Men arasında kaldım. Kepek evet var. Ama bir yerde okudum, dökülme karşıtı kullanın dedi. İleride saçlar dökülecek ya.. Bana hepsi bir arada lazım.

Aslına bakarsan en iyisi yoktur. Şuan kullandığın bir sıkıntı yaratmıyorsa, değiştirmeni önermem. Şahsen değiştirince daha çok kepek vs. sorunlarla karşılaşıyorum. Şuan Clear men mentollü kullanıyorum. Çok memnunum.

Arkadaşlar zaten bıktım. Yanları, arkayı ve ortayı 0 ya da 1 numara yapacağım. Önleri ise iyice kestirip, yukarı kaldıracağım. Nasıl sizce? Bu arada, Clear Men'in hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar zaten bıktım. Yanları, arkayı ve ortayı 0 ya da 1 numara yapacağım. Önleri ise iyice kestirip, yukarı kaldıracağım. Nasıl sizce? Bu arada, Clear Men'in hangisini önerirsiniz?
Saçın yağlı ise limon özlü olanı tavsiye ederim. Normal ise nane etkisi olandan al derim çok güzel kafada biraz tutunca kafa serinliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…