Erkekler için tüy dökücü nereden alınır?

Geforce Mx130

Kilopat
Merhaba, Kayseri'de bulmuştum ama alamadan memlekete geldik. Burada 3-4 market gezdim hep kadınlar için var. Nerelerde bulurum? Eczanelerde falan var mıdır? Varsa fiyatlari ne kadardır? Göbek için kullanacağım.

Merhaba, Kayseri'de bulmuştum ama alamadan memlekete geldik. Burada 3-4 market gezdim hep kadınlar için var. Nerelerde bulurum? Eczanelerde falan var mıdır? Varsa fiyatlari ne kadardır? Göbek için kullanacağım.

Hassas veya alerjik bir cildiniz yoksa kadın veya erkek için olması çok bir şey fark etmiyor. Veet kullanabilirsiniz.

Arkadaşın dediği gibi, eczanede bulabilirsiniz. A101 gibi yerlerde bulunuyor. Getir gibi yerlerde bile var artık bu tür şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…