Erkekler mi kadınlar mı daha fazla hakka sahip?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dostum biz erkekleri ezme çabasında artık kızların büyük çoğunluğu. Kendilerini kraliçe sanıyor hepsi öyle ilgi bekliyorlar olmaz bu olmaz ben gidip kadınları şöyle böyle yapın demiyorum ama kadın peşinden koşan erkekler kadını haddinden fazla öne attı bu beni rahatsız eden.
 
Haksizsin diyemem. Degeri 5 lira olan bir kadina 50 liralik ilgi alaka gosteren zihniyet varken normal tabii ki bu durum.
 
Olması gereken adalete uygun eşitlik ama hem yasal olarak hem de günlük hayatta "pozitif" ayrımcılık var, ne kadar ponçik değil mi "pozitif"?
Bu arada fiziksel olarak erkekler, kadınlardan daha gelişmiştir. Dünyada ki tüm gelişmelerin ℅99'u erkekler tarafından yapılmıştır. Size "dünyada iz bırakan kadınları sayın" desem kaç isim sayarsanız? 1/3/5? Çoğu kişi bir isim bile sayamaz. Aynı şeyi erkekler için sorsam sayfalarca isim olur. Gene de hukuksal olarak "adaletli" bir eşitlik olmalı.

Bir de şu konu var, kadınları çok yüceltiyorsunuz. "Kendini güzel bulan kadınlar oranı" istatistiğinde Rusya, Ukrayna gibi ülkelerin ilerisindeyiz bizim ilerimizde de Hindistan var hahaha.
 
Mesela bazı kızlar yakar top oynarken 'çok hızlı atmayın' diyorlar. Sonrada onlar istediği kadar hızlı vuruyorlar. Bir kere bir kız flüdü sırtımda kıracaktı ama ben bir şey yapmadım. Peki neden? Çünkü kız.
Ben onların haklarını azaltın demiyorum bize de hak verin diyorum.
Böylece eşit olabiliriz. Eşitsizlik hayatımda en sevmediğim şeylerden biridir.
 
Haksizsin diyemem. Degeri 5 lira olan bir kadina 50 liralik ilgi alaka gosteren zihniyet varken normal tabii ki bu durum.

Ben bundan dolayı birçok insan tarafından sevilmem ama kimse kusura bakmasın. Doğru yoldayım.
 

Hocam bir kızın flüdü sırtınızda kırmasına mı izin vereceksiniz? Bana bunu yapılsın kendimi savunurum gereğini yaparım. Bana topu sert atma deyip ben atmayıp sonra bana sert atana atarım kısasa kısas yapın yoksa bizi ezecekler. Hak vermeyi bırakmalıyız hakkı hak edene hakkını alacak imkan sunmalıyız. Eşit olmak değil adaletli olmayı seçmeliyiz. Hiç işini yapmayan bir aşçıyıla işini yapanın maaşı aynı olmamalıdır. Ben eşitliğe karşı meritokrasinin (liyakat sistemi) olmasına gerek duyan bir insanım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…