Erkekler neden kas yapmaya meraklı?

İnsanlar kendilerini seviyorlar, ve yerinde olduğu sürece sporun insana faydalarını anlatmama gerek yok herhalde. Ek olarak kızlar kaslı erkeklerden hoşlanıyor, bu da bir gerçek. Bence sen de fidan olmamak için basss.

Teşekkür ederim anladım en iyi siz anlattınız.
Sanırım forumdakiler bunları bileceğinizi düşündü, biraz daha hafif böyle herkesin hiç zorlanmadan, kolayca anlayabileceği şekilde anlatmak lazımmış.
Ben sabah akşam yemek yiyip hergün abur cubur ile beslenerek 1.78 54 kiloyum hocam herkesin niye göbeği olsun ?
Metabolizma farkı, şu an 14-15 yaşındasın desek 20-21 olduğunda boy/kilo/sağlık olarak düzenli spor yapan adamın hep gerisinde kalacaksın; yaş 30-31 olunca bu fark iyice açılacak.

Fark gözle görünür olmaya başlayınca genelde şöyle konular açıyorlar forumda: 21 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı.
Tabi kas vb. özgüveni de etkiliyor, o tarz kişilerde şöyle konu açıyor: Bir şeyler anlatırken aşırı heyecanlanma, kendini kaybetme sorunu
Sağlık konularını saymıyorum.

Amaçları sağlıklı olmak, fit görünmek, ömrünü uzatmak. Siz ferrariniz olsa üstünü kapatır mısınız?

Bu arada bir sorum daha var siz sokakta çıplak mı dolaşıyorsunuz yahu? Insanlar sizin kaslı olup olmadığınıza nasıl dikkat edecek de ona göre karşı cinsi vb etkileyeceksiniz? Yani karnında kasın olsa onu senden başka kim görüyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…