3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 3 Aralık 2021 #71 Emre C dedi: Tekrar kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk giriş-çıkışta bir anlık önüne çıkıyor. Sayfayı aç-kapa yapınca bir daha çıkmıyor. Demin bana da çıktı aç-kapa yaptım şu anlık iz yok.
Emre C dedi: Tekrar kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk giriş-çıkışta bir anlık önüne çıkıyor. Sayfayı aç-kapa yapınca bir daha çıkmıyor. Demin bana da çıktı aç-kapa yaptım şu anlık iz yok.
unrestful Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 755 Çözümler 3 3 Aralık 2021 #72 Düşünsenize Recep Baltaş oluşturmuş kategoriyi
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 3 Aralık 2021 #73 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel bir karar olmuş. Yönetim ekibinin eline sağlık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel bir karar olmuş. Yönetim ekibinin eline sağlık.
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.060 Makaleler 12 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10400 MSI H410-PRO-VH 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 3 Aralık 2021 #74 Emre C dedi: Tekrar kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anlık göremiyorum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2021 #75 Ecmel dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel bir karar olmuş. Yönetim ekibinin eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ecmel dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel bir karar olmuş. Yönetim ekibinin eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MustafaaBahadır Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 154 3 Aralık 2021 #76 Vay be ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kurban falan mı kessek?
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 3 Aralık 2021 #77 B 52 Stratofortress dedi: Peki ya "Kızlar Soruyor" neden yok? Genişletmek için tıkla... Forumdaki herkesi bir odaya toplasak havadaki testosteron kokusuna dokunabiliriz.
B 52 Stratofortress dedi: Peki ya "Kızlar Soruyor" neden yok? Genişletmek için tıkla... Forumdaki herkesi bir odaya toplasak havadaki testosteron kokusuna dokunabiliriz.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Aralık 2021 #78 Yeniçocuk dedi: Hocam sevgilim ile ilişkimde hep WattMan hatası ve BIOS girişte no boot hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim Genişletmek için tıkla... Senin sevgilin kilo alıp ağırlık yapıyordur. Bana getir GT 210 ile değişeyim. Daha hafif ve Nvidia
Yeniçocuk dedi: Hocam sevgilim ile ilişkimde hep WattMan hatası ve BIOS girişte no boot hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim Genişletmek için tıkla... Senin sevgilin kilo alıp ağırlık yapıyordur. Bana getir GT 210 ile değişeyim. Daha hafif ve Nvidia
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 3 Aralık 2021 #79 erengore dedi: Şimdi yarın ilanlar görürüz: "Erkekler Soruyor'a moderatör arıyoruz." Valla buranın moderatörüne de iyi sabır gerekir. Ben yetkili olsa gerçekten buraya ayrı bir moderatör ataması yaparım. Çekilecek gibi değil. Genişletmek için tıkla... Ben olurum.
erengore dedi: Şimdi yarın ilanlar görürüz: "Erkekler Soruyor'a moderatör arıyoruz." Valla buranın moderatörüne de iyi sabır gerekir. Ben yetkili olsa gerçekten buraya ayrı bir moderatör ataması yaparım. Çekilecek gibi değil. Genişletmek için tıkla... Ben olurum.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 3 Aralık 2021 #80 Aşkopat.