Size soruyorum, büyürken 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 yaslarinizda boy uzama durumunuz nasıldı? En çok boy ne zaman attınız hatırladığınız kadarını anlatırsanız sevinirim.
Hahahah hocam biz bile inanamadık ama oluyor işte. Mesela ben de 12 yaşından beri uzamıyorum bu da inandırıcı gelemiyor olabilir ama öyle işte
Benim uzamamamın sebebi "aileme göre" tibia ve fibiamda olan deformiteden kaynaklı hafif çarpıklık var tabii aileme göre diyorum hiç doktora gitmedim ileride gideceğim inşallah.
Tamam normal. Benimde dayım 188 falan aile ortalaması ise 176 çıkıyor yaklaşık. Uzarsın daha ergenliğe ne zaman girdiğine bağlı. Ben geç girdim geç uzadim biraz.
İyiymiş öyle büyük bir dertten kurtuldum.Küçükkende kendimi hep kısa hissediyordum kesin büyüyemeyeceğim diye üzülüyordum.Belkide travma olmuştur.1.70 i geçtiğim zaman rahatlarım artık.
İyiymiş öyle büyük bir dertten kurtuldum.Küçükkende kendimi hep kısa hissediyordum kesin büyüyemeyeceğim diye üzülüyordum.Belkide travma olmuştur.1.70 i geçtiğim zaman rahatlarım artık.
Aynısı bende vardı. 8. Sınıfta fıçı gibiydim. Bizim aile ergenliğe geç girmiş zaten bende geç girdim. Geç girenlerde normal. Daha uzarım muhtemelen. 13 yaşında girdim pik dönemimi 15 yaşında falan yaşadım diyebilirim.