Erkeklerde dudak nasıl küçültülür?

g770

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 18 yaşındayım küçüklüğümden beri dudağım çok büyük. Ben hep bunun yüzünden alay konusu oldum herkes dalga geçiyor. Ameliyat olmak da istemiyorum bunun için egzersiz var midir ya da ameliyat fiyatlari tahmini kac TL'dir?

Egzersiz yok. Ameliyatına vereceğin parayı da iyi bir psikolojik desteğe ver. İster kulağın büyük olsun ister burnun. Değiştiremeyeceğin özellikler. Unutma, en başarılı insanlar kendilerini kabullenen ve vücutlarına saygı duyan insanlardır. Kendi bedenini kabul et. Benim de kötü fizyolojik özelliklerim var ama ne yapabilirim ki bu konuda?

Çözümü varsa tedavi olsun kardeşim, sorunu kökten çözme imkanı yerine neden sorunun var olmasına devam ettirip psikologla uğraştırıyorsun adamı?

Çözümü varsa tedavi olsun kardeşim, sorunu kökten çözme imkanı yerine neden sorunun var olmasına devam ettirip psikologla uğraştırıyorsun adamı?
Estetik operasyon "tedavi" değildir. Bu yüzden sorunu çözmeyecek. Fizyolojik özelliklerini kabullenmek ya da etmemek psikolojik bir durumdur. Eğer cerrahi operasyon geçirirse yarın başka bir yerinde kusur bulacak. Yani sorun "kökten" çözülmeyecek.

Tıbbi müdahale ne zamandan beri tedavi değil? Senin "çözüm yerine kabullenme" mantığınla Zayıf/Şişman olmayı da kabul edip boşa GYM'e gitmeyelim o zaman

Tıbbi müdahale ne zamandan beri tedavi değil? Senin "çözüm yerine kabullenme" mantığınla Zayıf/Şişman olmayı da kabul edip boşa GYM'e gitmeyelim o zaman
Estetik cerrahisi başka kategoride değerlendirilir. Bu konuda seninle tartışmayacağım.
Evet bazı şeylerin çözümü kabullenmedir. Şişman olup başarılı olan, iyi ilişkiler kuran ve toplumda iyi yerlere gelen çok insan var. Ki zaten bir doktora gittiğinde önce psikolojik destek önerecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…