Kesinlikle katılıyorum hocam, kepek erkeklerde sık görünen bir durum bir ara bende de vardı Clear Men önerdiler kullanmaya başladım ilk yıkamada fark etti hocam kesin öneririm.
Hocam ben doğuştan kızıl saça sahibim ama yeterli bakım yapabildiğimi düşünmüyorum şahsen, öneriniz nedir? (Düzenli olarak yıkıyorum, şampuan konusunda da ne bulursam onu kullanıyorum.)
Hocam ben doğuştan kızıl saça sahibim ama yeterli bakım yapabildiğimi düşünmüyorum şahsen, öneriniz nedir? (düzenli olarak yıkıyorum, şampuan konusunda da ne bulursam onu kullanıyorum.)
@XessSup@260112@EmirOfRivia1453 hocam kepek için Clear Men menthollü şampuanı aldım. Arkasını okuduğumda en iyi etkiyi almak için her gün kullanın yazıyordu da. Her gün kullanayım mi? Bir zararı olur mu?
@XessSup@260112@EmirOfRivia1453 hocam kepek için Clear Men menthollü şampuanı aldım. Arkasını okuduğumda en iyi etkiyi almak için her gün kullanın yazıyordu da. Her gün kullanayım mi? Bir zararı olur mu?