Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 29 Nisan 2021 #11 İkizler dedi: Beyler siz müslümansiniz. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Kesmesi lazım, bu adam hristiyan mi? Genişletmek için tıkla... İdrak sorununuz var sanırım. Ben kesmesin demedim. Müslüman olduğunu da söylemedi. Başlığı ve içeriği okuyup biraz çaba gösterip idrak etmeyi becerebilirseniz kesilmesinde bir sakınca olup olmadığı sorulmuş.
İkizler dedi: Beyler siz müslümansiniz. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Kesmesi lazım, bu adam hristiyan mi? Genişletmek için tıkla... İdrak sorununuz var sanırım. Ben kesmesin demedim. Müslüman olduğunu da söylemedi. Başlığı ve içeriği okuyup biraz çaba gösterip idrak etmeyi becerebilirseniz kesilmesinde bir sakınca olup olmadığı sorulmuş.
Bariso Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 396 Çözümler 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube Channel Marketing 29 Nisan 2021 #12 Nasıl kıl çıkmış kesinlikle olamaz.