Erkeklerde yüz bakımı nasıl olmalıdır?

Kullanıcı1355

Hectopat
Herkese merhaba. Hayatımı düzene sokma çabasındayım ve kendime daha iyi bakmak istiyorum. 16 yaşındayım ve ne az, ne de çok denilebilecek seviyede sivilce sorunum var. Sorularımı aşağıya maddeler halinde yazdım. Şimdiden teşekkür ederim.

-Dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir?
-Hangi işlemler ne sıklıkla yapılmalıdır?
-Hangi ürünleri önerirsiniz?

Urun murun bilmiyorum. Ablamlarin bazi yuz kremleri var, canim estiginde yapiyorum (6 ayda bir). Sivilceleri gectim, psikolojik olarak dahi rahatlattigi oluyor. Cok fazla sık yapmaya gerek yok erkekler için. Gozume batmaya basladiginda kaşlarimi ve biyiklarimi jilet ile aliyorum. Bu da 3 hafta bir falan oluyor diyebilirim. Kilona dikkat et ki yanaklarin tombul olmasin. Yuzundeki killara da ayni sekilde dikat et. Disari cikacak olursan kes sadece. Ama gozune ne batarsa kes. Karsi cins daha temiz ve duzenli birisi olarak dusunecektir seni ki, zaten oyle olmuş olursun bunu yapinca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivilcelerin varsa kesinlikle siyah maske yapma. Sivilcelerinin yayılmasını sağlar.

Onun dışında bir doktora görünüp ilaç isteyebilirsin sivilceler için. Benim eskiden kullandığım bir ilaç vardı, 1 gün içinde kesmişti bütün sivilceleri. Doktora danış.

Onun dışında sivilce problemlerini yoksayarsak; Burnunda veya suratında siyah noktalar varsa berbere git veyahut kendin siyah maske kullan. Sakal tıraşı oluyorsan, olduktan sonra cilt için yararlı olan "Tanınan" markaların kremlerini sür. Kaliteli bir duş jeli kullan. Kesinlikle kokma, deodorant ve parfümlerini eksik etme.

Önemli bir kısım olarak; Çok ağır parfümler kullanma. İnsanlar senden kaçmasın.

Yüzünü kezzap ile yıkayıp üstüne zımparayla tıraşlarsan çok iyi oluyor. Denedim kendimden biliyorum.

Arkadaşlarım yüzümün gayet düzgün şekilli ve çene kasımın belli olduğunu söyler. Bende öyle düşünüyorum. Ayrıyeten kaşlarımı düzeltiyor ve yüzümdeki tüyleri tıraş makinesi ile alıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

Cildiye'ye danışarak sivilce ilacı kullanmayı düşünüyorum. Evde kendi tıraş makinem var. Sakal tıraşımı kendim yapıyorum yani. Deodorant ve parfüm kullanmaya her zaman özen gösteririm. Diğer tavsiyelerinizi de dikkate alacağım. Teşekkür ederim.
Yüzünü kezzap ile yıkayıp üstüne zımparayla tıraşlarsan çok iyi oluyor. Denedim kendimden biliyorum.
Kezzapı tiner ile karıştırırsam daha verimli sonuç elde ederim bence.

Ciddiye al veya alma ama kesinlikle sivilceymiş oymuş buymuş kafana takma, kendini soyutlama.
Hergün dışarı çık gez içine kapanma.
Ben sivilcenin düşündükçe arttığını düşünüyorum. Eve kendimi kapattığımda daha çok arttığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Kişisel bakımını ihmal etme, arada maske yaptır veya al kendin yap. Sabahları mutlaka yüzünü yıka ve kafaya takma

Sivilce benim pek dert ettiğim bir şey değil. Ama yinede kimse olmasını istemez bence. Günlük hayatımda her gün arkadaş grubumla takılırım ve yeni tanıştığım insanlarla gayet iyi anlaşırım. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Adam sivilcelerim yuzunden evde kapanigim diye bir şey soylememis. Goze sokarmis gibi tekrar tekrar soylemeniz çocukca. Sadece oneri istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…