Erkeklerden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam da genetik ya da hormonal anomali sonucu olmuyor ki bu durum?
Ben bu konuyu 6 ay önce endokrin komitemde gördüm, hormonal bozukluklar cinsel yönelimli fazlasıyla etkiler. Bu arkadaşı tenzih ederek söylüyorum, senelerce kendini erkek sanıp sonradan ovaryumları olduğu tespit edilen çok fazla vaka var. Hormonal bozuklukların çoğu basit ilaçlarla da tedavi edilebiliyor aynı zamanda. Siz sanırım fiziksel sorunu olmasa da eşcinselliğe yönelen insanlar olduğunu belirtmek istediniz. Ben zaten ona bir şey demedim o kişisel bir karar, çevresel faktörler de büyük bir etken sonuçta ki yorumumda muayenede sorun çıkmazsa istediği gibi devam edeceğini belirtmiştim.

1. soruna; Evet.

2. Goreceli olabilir.

Aldigi cevaplar icinde bulundugu durumu karistirsa bile, en azindan fikir almis oldu.

Gerisi ona kalmis bir sey.

Daha boş konu görmedim biraz daha boş yapın.

Konuyu acan adam, bu yazilardan sonra diyor ki;
Sizin gibi adam olacagima, gay olurum .

Normal olup olmaması ile ilgili birçok şey söylenmiş zaten, benim söylemek istediğim erkeklerden hoşlanman kimsenin umurunda değil, kimse merak etmiyor ve etmeyecek. Yanlış anlama, cinsel tercihi yüzünden değil de karakteri yüzünden sevilen bir insan ol diye söylüyorum bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…