Erkeklerden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana anormal gelmiyor açıkçası. İnsanların zevkleri, renkleri tartışılamaz bir konu. İsteyen istediğini sevebilir bu çok normal. Alnında kimi sevip sevmeyeceğini söyleyen bir yazıyla doğmadın sonuçta. Zevk aldığın mutlu olduğun sürece ve başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığın sürece insan seçimlerinde ve yaptıklarında özgür ya. Ben de erkeklerden hoşlanıyorum bu arada.

Nasıl mutluysan öyle yaşamaya devam et. Bunun normal veya anormal olduğuna başkalarının zihniyetinden karar verme.

Benim umurumda oldu açıkçası...

Kime göre normalleştirmek istediğinize bağlı. Bilime göre normal ama bir müslümana göre değil. Veya bir insana normal diğerine göre değil. Konuyu açma sebebiniz saçma gibime geldi neyse fazla söze gerek yok.

Fıtrata aykırı olduğunu düşündüğümden dolayı.
Kadın vücuduyla erkek vücudunu sanki birbirini tamamlamak için var olmuş gibi. En belirgin kanıtı da birlikte bir canlı meydana getirebilmeleri. Ama bu şekilde var oldun diye zevklerin de ona göre şekillenmiyor. Hiçbir insan aynı değildir hepsinin zevkleri renkleri farklı. Ne diye cinsel zevk seçimi herkesin aynı olmak zorunda?

Şu an eş cinsellik bilimin mantığıyla hastalık ya da ruhsal problem olarak görünmüyor. Bu durum da mevzuyu inandığım din açısından yorumlamaktan başka bir şans vermiyor. Toplumun uygun biçimde yaşamasına engeldir ve bu normalleştirilmemelidir diye düşünüyorum. Zevk seçimi, hormonal denge gibi durumlar hakkında ise bilgim az.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…