Erkeklerden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoslantin cinsellikse pek de normal sayilmaz. Hormonlarinda dengesizlik söz konusu. Yasadigin travmalar da olabilir ama bu normal degil ne kadar gunumuzde normal denilse de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilim ne derse desin manevi değerlerimize karşıdır

Bu arkadas icin demiyorum bu tarz benzer eylem davranislar normal denmesi tacizci icin de tecavuzcu icinde normallestirici oluyor baskasina mudahale de olsa onun davranislari da normal olmus olur.

Tarihe baktığımızda, kadın veya erkek arasında yaşanan eşcinsel ilişkiler görüyoruz, normaldir.
Roma'da m.ö 1. yy.'da kullanılan bir gaz lambasına baktığımızda dâhi kadınların eşcinsel ilişkilerini görebiliriz.

Şahsen insanların cinsel yönelimleri ile ilgilenmiyorum ancak benden, karşı cins olmadıkları müddetçe uzak dursunlar.

Hocam peki fiziksel olarak maskülen açıdan kuvvetsiz biri misiniz? Çelimsiz misiniz? Bir araştırma yapıyorum da merak ettim.
Katkım olsun araştırmana. Eşcinsel bir arkadaşım var. Kendisi birkaç sene önce 1.91 boyunda ve 107 kiloydu. Şu an herhalde 120 kilo falandır. Fitness ve boksla ilgileniyor.

Normal, saygımız sonsuz ama bu durumunuzdan dolayı ilgi çekmeye çalışırsanız o saygı yürüyüşlerine katılırsanız sövülmeyi hakediyorsunuz. Umarım öyle yapmazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…