KimBuCocuk Hectopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #1 Oyunlarda, forumlarda erkeklerin neden bayan profil-avatar resmi kullandığını merak ediyorum. Herhangi bir fikri olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Oyunlarda, forumlarda erkeklerin neden bayan profil-avatar resmi kullandığını merak ediyorum. Herhangi bir fikri olan var mı?
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #2 Ben kullanıyorum, hoşuma gidiyor. Zevk meselesi.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 31 Ocak 2019 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 31 Ocak 2019 #4 Ben de genelde oyunlarda kadın karakter seçiyorum. Zevk meselesi
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 31 Ocak 2019 #5 Şahsen yüzümü görecek insanlarönyargılı davranacaklarını bildiğim için ve zevk alıyorum kadın karakterleri oynamayı falan.
Şahsen yüzümü görecek insanlarönyargılı davranacaklarını bildiğim için ve zevk alıyorum kadın karakterleri oynamayı falan.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 31 Ocak 2019 #6 Silinen üye dedi: Şahsen yüzümü görecek insanlarönyargılı davranacaklarını bildiğim için ve zevk alıyorum kadın karakterleri oynamayı falan. Genişletmek için tıkla... Yüzünde ne var?
Silinen üye dedi: Şahsen yüzümü görecek insanlarönyargılı davranacaklarını bildiğim için ve zevk alıyorum kadın karakterleri oynamayı falan. Genişletmek için tıkla... Yüzünde ne var?
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 31 Ocak 2019 #7 Aydın Bekoğlu dedi: Yüzünde ne var? Genişletmek için tıkla... Onlar aşırı yakışıklı ya ondan dolayı. Ne kadar iyi oynasamda umursadıkları şey fiziksel görüntüm oluyor hala nedenini anlamış değilim.
Aydın Bekoğlu dedi: Yüzünde ne var? Genişletmek için tıkla... Onlar aşırı yakışıklı ya ondan dolayı. Ne kadar iyi oynasamda umursadıkları şey fiziksel görüntüm oluyor hala nedenini anlamış değilim.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #8 Benim de hoşuma gittiği için kullanıyorum.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 31 Ocak 2019 #9 Silinen üye dedi: Onlar aşırı yakışıklı ya ondan dolayı. Ne kadar iyi oynasamda umursadıkları şey fiziksel görüntüm oluyor hala nedenini anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... İnsan doğası. İnsanları takmamayı öğrenmen lazım. Ban yemeyeceğimi bilsem güzel bir laf vardı onu derdim
Silinen üye dedi: Onlar aşırı yakışıklı ya ondan dolayı. Ne kadar iyi oynasamda umursadıkları şey fiziksel görüntüm oluyor hala nedenini anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... İnsan doğası. İnsanları takmamayı öğrenmen lazım. Ban yemeyeceğimi bilsem güzel bir laf vardı onu derdim
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 31 Ocak 2019 #10 Aydın Bekoğlu dedi: İnsan doğası. İnsanları takmamayı öğrenmen lazım. Ban yemeyeceğimi bilsem güzel bir laf vardı onu derdim Genişletmek için tıkla... her gün başka kızla çıkarım falan şimdi ayol. İnsanları bilgilerine göre değerlendiririm örnek olarak burası burdaki insanlar o konuda bilgili ise tanışmak için can atarım 2-3 Pc toplamayı öğrenirim hem.
Aydın Bekoğlu dedi: İnsan doğası. İnsanları takmamayı öğrenmen lazım. Ban yemeyeceğimi bilsem güzel bir laf vardı onu derdim Genişletmek için tıkla... her gün başka kızla çıkarım falan şimdi ayol. İnsanları bilgilerine göre değerlendiririm örnek olarak burası burdaki insanlar o konuda bilgili ise tanışmak için can atarım 2-3 Pc toplamayı öğrenirim hem.