Erkeklerin oturarak idranını yapması gerekiyormuş

Keşke düşünseler.

Sanki Fast food ya da çok fazla hamur işi yemeyenler hiç ölmüyorlar. Bunlar da zararlı değil o zaman.

Haklısınız zaten sizinde düşencerinizi almak amacım bu tam olarak haber konusu değil.

Kişi idrarını oturarak yaptığında idrar kesesinin tamamına yakını boşalıyormuş diye biliyorum, yani evet ayakta yapmaktan daha faydalı.
Hocam 1 2 kadar site okudum ve öyle bir şey görmedim. İdrar kesesinde kalan idrar ileride prostat kanserine neden olur gibi düşünceniz var ise yalanlandı.

Keşke düşünseler.

Sanki keyfinden ayakta yapmayı öğrendi, içgüdüsel olarak aktarıldı. Büyük tuvaletini yaparken çömelmeyi, küçüğü yaparken ayakta durmak sana aktarılmış. Bilimsel düşünce sıfır ülkede, Facebook dayısı gibi her gördüklerine inanıyorlar.

Hoş yalanlanmış zaten.

Zaten prostat kanseri sadece ondan olmaz sağlık açısından değil ama din açısından ve hijyen açısından oturarak yapılması gerektiğini şindi öğrendim.

Yıllardır oturarak yapıyorum. Bir kere ayakta yaptığınız zaman idrar yüksekten düşmesi sonucu daha fazla sıçrıyor. Ve oturduğunuz zaman idrar kesenizi hem daha rahat hem de çok boşaltıyorsunuz. Hijyen açısından da ayakta yapmak uygun değil.

Karşınıza çıkan ilk sitede yazan her şeyin doğru olduğunu düşünün siz.
Facebook dayıları bile sizden daha iyi kullanıyor şu interneti.

Ben de zararlı olduğunu söyleyen site paylaşayım, ne değişecek?

Ben bunu neden anlatamıyorum yoksa anlamıyor musunuz bu konunun amacı insanların düşüncülerini almak yazdığımı iyi oku bence öyle mesajını yaz. Kesin bir şey söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…