M Meranusa Zeptopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Merhaba, PC kapatınca kulaklık ışığıyla anakart ışığı yanık kalıyordu, bende bu ayarı ErP Ready kısmına gelip S4, S5 seçeneği vardı disipleden ona aldım. Şimdi ben sadece ışıkları mı kapatmış oldum? Bu ayarı yapınca PC de ne değişiyor?
Merhaba, PC kapatınca kulaklık ışığıyla anakart ışığı yanık kalıyordu, bende bu ayarı ErP Ready kısmına gelip S4, S5 seçeneği vardı disipleden ona aldım. Şimdi ben sadece ışıkları mı kapatmış oldum? Bu ayarı yapınca PC de ne değişiyor?
Godsume Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 2 29 Nisan 2023 #2 USB'deki enerjiyi kesiyor, normal şartlar da kesmek daha mantıklı zaten. Telefon, kulaklık, mouse şarj etme gibi derdimiz yoksa böylesi daha mantıklı. Artı 0 Eksi
USB'deki enerjiyi kesiyor, normal şartlar da kesmek daha mantıklı zaten. Telefon, kulaklık, mouse şarj etme gibi derdimiz yoksa böylesi daha mantıklı.