ErP S4+S5 nedir?

Lutes

Centipat
Katılım
16 Kasım 2022
Mesajlar
179
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı kapattığımda kulaklık ve klavye açık kalıyordu, ben de BIOS'tan ErP S5'i seçtim, değişen bir şey olmadı ben de sonra S4+S5'i seçtim şimdi kapattığımda kasadaki her ışık kapanıyor. Ekran kartı ve anakart ışığı da dahil. Sizce ne yapayım? S4+S5 de kalsın mı? 1660 Super ekran kartı ASUS B450 II anakart.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bi çözüm bulabildiniz mi ben şimdi s14+s15 ten vazgeçip en üsttekini seçsem de yine de bilgisayarı kapattığımda rgbler ledler tekrar yanmıyor. Bios ayarını bozdum diye korkuyorum aslında yaptığım tek şey ertp den s14+s15 i seçmekti.
 
Merhabalar geçte olsa çözüm burada kalsın diye yazıyorum. S4 bekleme modu (mümkün olan en az enerji), S5 ise tamamen kapalılık modudur (tüm enerji kapalı). S4 ile işletim sistemi iletişime geçebildiğinden hızlı başlatma mümkünken S5 ile değildir. S4+S5 modu da karma moddur. Kasadaki güç düğmesi haricindeki herşeyi kapatmak için S5 seçilmelidir. Bununla birlikte bilgisayarı uzaktan ağ yoluyla başlatabilmek için ise S4 yada S4+S5 seçilmelidir.
 
Merhaba geçte olsa çözüm burada kalsın diye yazıyorum. S4 bekleme modu (mümkün olan en az enerji), S5 ise tamamen kapalılık modudur (tüm enerji kapalı). S4 ile işletim sistemi iletişime geçebildiğinden hızlı başlatma mümkünken S5 ile değildir. S4+S5 modu da karma moddur. Kasadaki güç düğmesi haricindeki her şeyi kapatmak için S5 seçilmelidir. Bununla birlikte bilgisayarı uzaktan ağ yoluyla başlatabilmek için ise S4 ya da S4+S5 seçilmelidir.

Teşekkürler reis.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı