BEFOR Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 İnternet yavaşlığı M, yoksa benden mi kaynaklı bilemedim. Zaten şu an WhatsApp, Instagram, Facebook çökmüş durumda. Ne zaman tekrar akış halini getirilir bilginiz var mı? Sitelerde bu yaşanıyor, bilgisi olan? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
İnternet yavaşlığı M, yoksa benden mi kaynaklı bilemedim. Zaten şu an WhatsApp, Instagram, Facebook çökmüş durumda. Ne zaman tekrar akış halini getirilir bilginiz var mı? Sitelerde bu yaşanıyor, bilgisi olan?
serhatk Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #2 Google DNS deneyin. Aynı sorun ben ve birçok arkadaşta daha var. Ülke geneli internet sorunu sanırım. Artı 0 Eksi
Google DNS deneyin. Aynı sorun ben ve birçok arkadaşta daha var. Ülke geneli internet sorunu sanırım.
KS KS BEFOR Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #3 Bazı kişilerde bu sorunu yaşamış. serhatk dedi: Google DNS deneyin. Aynı sorun ben ve birçok arkadaşta daha var. Ülke geneli internet sorunu sanırım. Genişletmek için tıkla... O ile ilgili hiçbir bilgim yok DNS nedir hocam. Artı 0 Eksi
Bazı kişilerde bu sorunu yaşamış. serhatk dedi: Google DNS deneyin. Aynı sorun ben ve birçok arkadaşta daha var. Ülke geneli internet sorunu sanırım. Genişletmek için tıkla... O ile ilgili hiçbir bilgim yok DNS nedir hocam.
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 4 Ekim 2021 #4 Sorun sizde değil, bazı siteler çökmüş durumda. Ne zaman düzeleceği hakkında bir fikrim yok. Artı 0 Eksi