ERR_NAME_RESOLUTİON_FAILED

• Konuyu başlatan PaXe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 512

PaXe

Hectopat
Daha fazla  
Herhangi bir siteye bilgisayarda girdiğimde resimdeki gibi ilk girişte site açmıyor. 5-6 saniye geçtiğinde direkt kendisi giriyor. Yani bilgisayarda tarayıcı fark etmez girdiğimde 80% site ilk girişte açmıyor. WI-FI ile telefondan girdiğimde böyle şey yaşamıyorum. Bu sorunun internetle bir alakası yok. Format atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    21,2 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir siteye bilgisayarda girdiğimde resimdeki gibi ilk girişte site açmıyor. 5-6 saniye geçtiğinde direkt kendisi giriyor. Yani bilgisayarda tarayıcı fark etmez girdiğimde 80% site ilk girişte açmıyor. WI-FI ile telefondan girdiğimde böyle şey yaşamıyorum. Bu sorunun internetle bir alakası yok. Format atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
*Google Chrome ve Başka Tarayıcı’da Vpn Eklentileri Kullanıyor iseniz bunları kapatın ve öyle bağlanmayı deneyiniz.
* Proxy Server ile bağlanıyor iseniz Bunu iptal Ediniz ve Sayfaya Direk olarak bağlanın.
* Kullandığınız Dns Adreslerini kontrol ediniz.

Ben de boyle hatalar aliyordum nasil olduysa Mozilla'da giriyordu bu sitelere bir deneyin olmazsa bana donus yaparsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı