Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #11 Başlat dediğinizde ne oluyor? Bir de Windows sürümünüz nedir? Ek olarak komut satırını yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girer misiniz? Dism /online /cleanup-image /restorehealth Son düzenleme: 10 Nisan 2023
Başlat dediğinizde ne oluyor? Bir de Windows sürümünüz nedir? Ek olarak komut satırını yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girer misiniz? Dism /online /cleanup-image /restorehealth
Miraç Sağlam Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #12 Recep Baltaş dedi: Başlat dediğinizde ne oluyor? Bir de Windows sürümünüz nedir? Ek olarak komut satırını yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girer misiniz? Dism /online /cleanup-image /restorehealth Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum, sürümü 21H2. Başlat dediğimde çalışıyor yazıyor fakat setup dosyaları hala kurulmuyor (son söylediğiniz Windows + R basamaklarını yapmadım). Komutu çalıştırdığımda ise "başarılı bir şekilde restore edildi" şeklinde cevap aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
Recep Baltaş dedi: Başlat dediğinizde ne oluyor? Bir de Windows sürümünüz nedir? Ek olarak komut satırını yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girer misiniz? Dism /online /cleanup-image /restorehealth Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum, sürümü 21H2. Başlat dediğimde çalışıyor yazıyor fakat setup dosyaları hala kurulmuyor (son söylediğiniz Windows + R basamaklarını yapmadım). Komutu çalıştırdığımda ise "başarılı bir şekilde restore edildi" şeklinde cevap aldım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #13 Windows + R komutlarını da çalıştırın, PC'yi yeniden başaltın ve deneyin. Sorun devam ederse 22H2 sürümüne geçmeyi deneyin.
Windows + R komutlarını da çalıştırın, PC'yi yeniden başaltın ve deneyin. Sorun devam ederse 22H2 sürümüne geçmeyi deneyin.