Nearenn Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 Minecraft'a girerken, Java'yı yeniden kurarken, kısacası Java'yla ilgili ne yaparsam bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2025
Minecraft'a girerken, Java'yı yeniden kurarken, kısacası Java'yla ilgili ne yaparsam bu hatayı alıyorum.
A ayd123 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #2 Java'yi sil tekrar kur kurmada hata yapmis olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Nearenn Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 ayd123 dedi: Java'yi sil tekrar kur kurmada hata yapmis olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz yöntemi defalarca denedim fakat Java'yla ilgili ne yaparsam yapayım (kurulum, silme vb.) her seferinde bu hatayı alıyorum ve yaptığım işlem eksik ya da başarısız oluyor. Artı 0 Eksi
ayd123 dedi: Java'yi sil tekrar kur kurmada hata yapmis olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz yöntemi defalarca denedim fakat Java'yla ilgili ne yaparsam yapayım (kurulum, silme vb.) her seferinde bu hatayı alıyorum ve yaptığım işlem eksik ya da başarısız oluyor.