chimaira Megapat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #1 Bellekleri test edemedim. Kod:Panoya kopyala MemTest86 belleğe yüklerken Error decompressing data ! corrupted ınstaller diye bir hata veriyor. Şu soruna yardımcı olur musunuz? Hard diskten şüpheleniyorum. Minidum dosyası: Yeni klasör (2).rar — Yandex.Disk 28.08.2012 tarihinde olan sorunu çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2014
Bellekleri test edemedim. Kod:Panoya kopyala MemTest86 belleğe yüklerken Error decompressing data ! corrupted ınstaller diye bir hata veriyor. Şu soruna yardımcı olur musunuz? Hard diskten şüpheleniyorum. Minidum dosyası: Yeni klasör (2).rar — Yandex.Disk 28.08.2012 tarihinde olan sorunu çözemedim.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.511 Makaleler 35 Çözümler 78 30 Ağustos 2014 #2 Anakart driverınızla ilgili bir sorun. Chipseti güncellediğinizde muhtemelen sorun çözülecektir. Hiren’s BootCD ile ramlerinizi kontrol etmeyi deneyin. Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform Artı 0 Eksi
Anakart driverınızla ilgili bir sorun. Chipseti güncellediğinizde muhtemelen sorun çözülecektir. Hiren’s BootCD ile ramlerinizi kontrol etmeyi deneyin. Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform
KS KS chimaira Megapat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #3 İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bir de şüphelendiğim HDD test sonuçlarına da yardımcı olurmusunuz ? Her zaman farklı sonuçlar alıyorum normal mi ? Test yaparken pc kullanmamın etkisi olur mu ? Şimdiden teşekkürler efenim Artı 0 Eksi
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bir de şüphelendiğim HDD test sonuçlarına da yardımcı olurmusunuz ? Her zaman farklı sonuçlar alıyorum normal mi ? Test yaparken pc kullanmamın etkisi olur mu ? Şimdiden teşekkürler efenim