Çözüldü "Error: Legacy boot of UEFI media" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar Lenovo eski bir laptop bilgisayarına kendi kullandığım format flash diskten format atmak istedim ama böyle bir hata aldım. Bu sıkıntıyı çeken var mı? Kendi güncel bilgisayarıma format atarken bir sıkıntı çıkmamıştı ama bu bilgisayarda böyle bir sıkıntı çıktı ve format atmadı, eski bir laptop olduğu için yazdırmada bir sıkıntı buluyor sanırım, eski stil yazdıracağım hangi seçenekleri kullanıp yazdırmalıyım?

This Drive can only Boot'in UEFI mode.
It can not Boot'in BIOS/Legacy mode.
If you want to Boot this Drive'in BIOS Legacy mode you should recreate it in Rufus using the following settings
Partition scheme → MBR
Target System →BIOS

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Laptopta UEFI desteği olmayabilir. USB belleği hazırlarken GPT değil de MBR olarak yazdırın.
Arkadaşlar konu kilit çözülmüştür. Laptopda UEFI desteği yokmuş USB belleği hazırlarken GPT yerine MBR olarak yazdırdım ve sorunsuz bir şekilde formatımı attım teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı