Murat A. Decapat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 12 21 Aralık 2019 #1 Leptop'a format atmak için USB'ye Windows 10 indirip Rufus ile USB'ye gönderdim leptop a taktım ve BIOS ekranından ilk olarak USB'yi görmesini ayarladım ve "Save and exit" dedim ki, "error: Legacy Boot of UEFI Media" hatası aldım. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
Leptop'a format atmak için USB'ye Windows 10 indirip Rufus ile USB'ye gönderdim leptop a taktım ve BIOS ekranından ilk olarak USB'yi görmesini ayarladım ve "Save and exit" dedim ki, "error: Legacy Boot of UEFI Media" hatası aldım. Ne yapmam gerek?
Çözüm Recep Baltaş 5 Aralık 2020 Murat A. dedi: Şimdi de``reboot and select proper Boot device''diyor. Genişletmek için tıkla... USB belleğinizi eski BIOS'a uygun olacak şekilde hazırlarsanız sorun kalmamalı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murat A. dedi: Şimdi de``reboot and select proper Boot device''diyor. Genişletmek için tıkla... USB belleğinizi eski BIOS'a uygun olacak şekilde hazırlarsanız sorun kalmamalı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 21 Aralık 2019 #2 Boot seçeneğini UEFI ya da UEFI & Legacy olarak değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 21 Aralık 2019 #3 Windows 10 ISO'sunu UEFI olarak USB'ye yazmışsınız, ama kurmak istediğiniz sistem Legacy Boot çözümü ise basit buyrun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Windows 10 ISO'sunu UEFI olarak USB'ye yazmışsınız, ama kurmak istediğiniz sistem Legacy Boot çözümü ise basit buyrun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Murat A. Decapat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 12 21 Aralık 2019 #4 Şimdi de``reboot and select proper Boot device''diyor. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #5 BIOS ayarlarını doğru yapılandırın. Bilmiyorsanız BIOS ayarlarını görsel olarak paylaşın. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Aralık 2020 #6 Murat A. dedi: Şimdi de``reboot and select proper Boot device''diyor. Genişletmek için tıkla... USB belleğinizi eski BIOS'a uygun olacak şekilde hazırlarsanız sorun kalmamalı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Murat A. dedi: Şimdi de``reboot and select proper Boot device''diyor. Genişletmek için tıkla... USB belleğinizi eski BIOS'a uygun olacak şekilde hazırlarsanız sorun kalmamalı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et