valor2322 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 57 28 Kasım 2019 #1 Ben Windows 10 kurdum bilgisayara. Ondan sonra Rufus ile ISO'yu USB'ye yazdım. Bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra F8'e bastım. Boot etmek için USB'yi seçtim fakat şöyle bir hata aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2019
Ben Windows 10 kurdum bilgisayara. Ondan sonra Rufus ile ISO'yu USB'ye yazdım. Bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra F8'e bastım. Boot etmek için USB'yi seçtim fakat şöyle bir hata aldım.
Pettigrew Megapat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 271 Çözümler 4 28 Kasım 2019 #2 BIOS üzerinden Legacy mode ya da Launch CSM ayarını disabled yapın. Ayarı tam hatırlamıyorum o yüzden iki isimde de olabilir. Artı 0 Eksi
BIOS üzerinden Legacy mode ya da Launch CSM ayarını disabled yapın. Ayarı tam hatırlamıyorum o yüzden iki isimde de olabilir.
KS KS valor2322 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 57 28 Kasım 2019 #3 Pettigrew dedi: BIOS üzerinden Legacy mode ya da Launch CSM ayarını disabled yapın. Ayarı tam hatırlamıyorum o yüzden iki isimde de olabilir. Genişletmek için tıkla... Bulamadım heryere baktım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Pettigrew dedi: BIOS üzerinden Legacy mode ya da Launch CSM ayarını disabled yapın. Ayarı tam hatırlamıyorum o yüzden iki isimde de olabilir. Genişletmek için tıkla... Bulamadım heryere baktım yok.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #4 Olması lazım. Bilmiyorsanız her yerden görsel paylaşın. Legacy devre dışı olmalı. Yada Rufus ile MBR-CSM yazdırıp format atmayı dene. Artı 0 Eksi
Olması lazım. Bilmiyorsanız her yerden görsel paylaşın. Legacy devre dışı olmalı. Yada Rufus ile MBR-CSM yazdırıp format atmayı dene.