Merhaba. Bilgisayarımda ''Error loading operating system'' hatası var ve bilgisayarım açılmıyor. Önceden de böyle bir hata almıştım fakat umursamadım uzun bir süre format atmadığımdan falandır dedim. Fakat dün akşam sorunsuz bir şekilde açılıyordu sabah kalktığımda ise bu hatayı aldım. Bana yardım edebilecekler varsa çok mutlu olurum.
Bilgisayara takılı usb bellek telefon, veya hafıza kartı gibi birşeyler varsa çıkartın.
Bios'a girip default yapıp kaydedin. Eğer sistem açılırsa yönetici olarak cmd açıp sfc /scannow yapın. Malwarebyte ile sisteminizi tarayın.
HDTUNE ile error scan yapın.
Bilgisayara takılı usb bellek telefon, veya hafıza kartı gibi birşeyler varsa çıkartın.
Bios'a girip default yapıp kaydedin. Eğer sistem açılırsa yönetici olarak cmd açıp sfc /scannow yapın. Malwarebyte ile sisteminizi tarayın.
internette yönetici başlatmak için f8 e basmanız gerektiği yazıyor benim pek bilgim yok bu konuda beni aydınlatır mısınız lütfen? Hangi adımları izlemem lazım
Yaptığım işlemler şu şekilde biosa girdim dediginiz gibi default yaptım yeniden başlattım f8 ile güvenli modda başlatıyormuş sanırım f8e bastım ancak tepki vermedi yeniden başlatıp bu sefer f1 e basıp denedim ama sistem yüklenmedi yine aynı hatayı verdi
İnternette yazanı değil burada yazanı uygulayın. Bilginiz yok ise sorun veya bulduğunuz kaynağı paylaşıp sorun.
Yönetici normal Windows açılır sağ tıklarsın yönetici aç dersin yazılıma açılır. Tuş ile alakası yok olayın.
Normal olarak sistemini açamıyor musun?