BigBobal Decapat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 2 7 Ocak 2019 #1 PC dondu, kapatıp açtım geri. Bu hatayı verdi, anlamadım. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2019
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 7 Ocak 2019 #2 ''Error loading operating system'' Hatası Artı 0 Eksi
fatih kurdal Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 61 Yer İstanbul-Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sağlık Memuru 7 Ocak 2019 #3 Merhaba sorunun çözümü format atmak, ama öncesinde sisteminizin kurulu olduğu hdd bağlantılarını konrol edin. Artı 0 Eksi
Merhaba sorunun çözümü format atmak, ama öncesinde sisteminizin kurulu olduğu hdd bağlantılarını konrol edin.
KS KS BigBobal Decapat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 2 7 Ocak 2019 #4 fatih kurdal dedi: Merhaba sorunun çözümü format atmak, ama öncesinde sisteminizin kurulu olduğu hdd bağlantılarını konrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam? Artı 0 Eksi
fatih kurdal dedi: Merhaba sorunun çözümü format atmak, ama öncesinde sisteminizin kurulu olduğu hdd bağlantılarını konrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam?
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 7 Ocak 2019 #5 Kardeşim biraz araştırsan hani.. Technopatta youtube'da dolu videolu gösterimi var. Elinin altında tuşlar. Yaz çıkar. Artı 0 Eksi
Kardeşim biraz araştırsan hani.. Technopatta youtube'da dolu videolu gösterimi var. Elinin altında tuşlar. Yaz çıkar.