Error: the file is corrupt Bozuk Dosya Hatası

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Amazon seller central Global, "sodej"
Merhabalar, Cs 1.6 için harita yapıyorum dün markete gitmeden önce Projemi kaydettim sürekli kaydiyorum. Marketten geldikten sonra çalışmamı açmaya çalıştığımda bu hata ile karşılaştım. "Error: the file is corrupt" Sizce bunun hata sebebi nedir. Bir kaç yabancı Hammer grubunda soruna çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Ek programlarile açıp kurtarmak istediğimde bu hataları veriyor.

Screenshot_16.png Screenshot_17.png Screenshot_18.png

Belki de en son kaydedişinde bir şeyler ters gitmiştir de ondan dosyanda bozulma olmuştur? Bir önceki haline bir yerden ulaşma imkanın var mı? Kusura bakma genel konuştum, CS oynamıyorum.

Maalesef var ama %75 lik kısmı bitmişti daha önceki saveden kalan ise %25.

Maalesef var ama %75 lik kısmı bitmişti daha önceki saveden kalan ise %25.
Dediğine göre bir dosyanın bozulmuş olmasının birden fazla sebebi olabilirmiş. Bazen kurtarabilir, düzeltebilirmişsin. Bazen de sadece silip bir önceki halini kullanmak zorundaymışsın. Okumanı tavsiye ederim.

Dediğine göre bir dosyanın bozulmuş olmasının birden fazla sebebi olabilirmiş. Bazen kurtarabilir, düzeltebilirmişsin. Bazen de sadece silip bir önceki halini kullanmak zorundaymışsın. Okumanı tavsiye ederim.

Kontrol ettim baya açıklıyıcı ama bunların çoğunu denedim hatta dosya kontrolü için Recuva, Sistem Geri yükle gibi çoğu şeyde gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı