Çözüldü "Error updating FiveM" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metehn06

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar FiveM sildim geri yükledim. Yüklenirken error veriyor.

1688504681525.png

Videodaki çözümü uygular mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk olarak FiveM kısayoluna sağ tıklıyorsunuz ve özelliklere giriyorsunuz. Buradan uyumluluk modunu Windows 8 olarak seçtikten sonra uygula deyip çıkıyorsunuz.

Daha sonra FiveM kısayoluna tekrar sağ tıklıyorsunuz ve dosya konumuna git diyorsunuz. Buradan AppData > Local > FiveM > FiveM Application Data klasörüne giriyorsunuz. Bu kısımda data dosyası dışında her şeyi siliyorsunuz. İşlem bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deniyorsunuz.

Videodaki çözümü uygular mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk olarak FiveM kısayoluna sağ tıklıyorsunuz ve özelliklere giriyorsunuz. Buradan uyumluluk modunu Windows 8 olarak seçtikten sonra uygula deyip çıkıyorsunuz.

Daha sonra FiveM kısayoluna tekrar sağ tıklıyorsunuz ve dosya konumuna git diyorsunuz. Buradan AppData > Local > FiveM > FiveM Application Data klasörüne giriyorsunuz. Bu kısımda data dosyası dışında her şeyi siliyorsunuz. İşlem bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deniyorsunuz.

1688640406990.png

Bu sefer de bu hata çıkıyor

Bu sorunu internette biraz araştırdım. Tüm web filtrelerini, Güvenlik Duvarı'nı ve antivirüs yazılımını devre dışı bırakıp deneyin demişler. Nadiren de olsa bu durum bilgisayarınızda yeterli alan olmamasından kaynaklanıyor olabilirmiş.

Yine olmazsa bir de VPN ile deneyin bakalım.

Bu sorunu internette biraz araştırdım. Tüm web filtrelerini, güvenlik duvarı'nı ve antivirüs yazılımını devre dışı bırakıp deneyin demişler. Nadiren de olsa bu durum bilgisayarınızda yeterli alan olmamasından kaynaklanıyor olabilirmiş.

Yine olmazsa bir de VPN ile deneyin bakalım.

2 gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum şansa bala buldum. Rockstar hesabımdan atmış beni yeniden giriş yaptım düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı