Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Merhabalar, bu sorunu en çok Assassin's Creed Odyssey oynarken yaşıyorum. LoL, Days Gone gibi oyunlarda bu sorunla karşılaşmadım. Çözümünü bilen varsa sevinirim. Sistemim; Intel Core i5-6400 AMD RX 560 VRAM 4 GB RAM 8 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Merhabalar, bu sorunu en çok Assassin's Creed Odyssey oynarken yaşıyorum. LoL, Days Gone gibi oyunlarda bu sorunla karşılaşmadım. Çözümünü bilen varsa sevinirim. Sistemim; Intel Core i5-6400 AMD RX 560 VRAM 4 GB RAM 8 GB.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 8 Haziran 2021 #2 Korsan şekilde mi indirdiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 munferid dedi: Korsan şekilde mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Korsanla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tek oyunla alakalı bir durum değil. Korsan oyunlarımda var böyle sorun yaşamıyorum. Artı 0 Eksi
munferid dedi: Korsan şekilde mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Korsanla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tek oyunla alakalı bir durum değil. Korsan oyunlarımda var böyle sorun yaşamıyorum.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 8 Haziran 2021 #4 NSIS Eror'un nedeni bozuk dosyalar veya virüs olabilir. Sağlam bir AV ile tarayın PC'yi. Artı 0 Eksi
KS KS Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 munferid dedi: NSIS Eror'un nedeni bozuk dosyalar veya virüs olabilir. Sağlam bir AV ile tarayın PC'yi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Virüsten kaynaklı gibi geldi bana da, son çare format atarım. Artı 0 Eksi
munferid dedi: NSIS Eror'un nedeni bozuk dosyalar veya virüs olabilir. Sağlam bir AV ile tarayın PC'yi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Virüsten kaynaklı gibi geldi bana da, son çare format atarım.
Plevra Femtopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #6 Xanteus dedi: Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Virüsten kaynaklı gibi geldi bana da, son çare format atarım. Genişletmek için tıkla... Format atmak işe yaradı mı? Artı 0 Eksi
Xanteus dedi: Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Virüsten kaynaklı gibi geldi bana da, son çare format atarım. Genişletmek için tıkla... Format atmak işe yaradı mı?